Lær effektiv online markedsføring her




Spabad Guiden er til dig, der overvejer at købe et spabad; men som er i tvivl om, hvordan du kommer hurtigst og nemmest igennem beslutningsprocessen.

Et spabad er jo en lidt større investering - og som ny køber kan man hurtigt komme i tvivl om, hvordan man griber det hele an.

Mange gange ved man ikke hvilke spørgsmål man overhovedet skal stille sig selv eller forhandleren af spabadene. Derfor har vi oprettet denne Guide.

Hvordan griber man så købet af et spabad an?

Den første og vigtigste beslutning du skal tage, er omkring spabadets fysiske mål.

Hvis du har rigtig meget plads i badeværelset og du ønsker den ultimative spaoplevelse, så bør du starte med at kigge efter runde spabade. De er utroligt flotte og der er, selv i de mindste normalt plads til 4 personer.

Virkeligheden for de fleste er dog sådan, at et rundt spabad ville fylde hele badeværelset - og så må vi jo rykke lidt sammen - typisk ovre i det ene hjørne af badeværelset.

Det er da også til denne placering, at langt de fleste spabade er udviklet. Der er dog masser af forskellige udformninger og størrelser af spabede, der er beregnet til denne placering, så det næste, du må i gang med er målebåndet.

Prøv at måle dit badeværelse op og find ud af hvor meget dit nye spabad højest må fylde. Så ved du hvilke mål du bliver nødt til at holde dig inden for.

Med denne øvelse har du gjort livet lidt lettere for dig selv, når du skal ud og lede efter spabade.

Ser du, øvelsen med at finde det perfekte spabad drejer sig om simpel udelukkelse.

Ved at udelukke flere og flere muligheder, der ikke er relevante for dig, står du til sidst tilbage med det spabad, der passer perfekt til dine og familiens behov og pengepung.

Venlig hilsen,

Christian Garrelts,
www.SpaDeluxe.dk

 
© Online markedsføring
Spabad